PIROVAC

Pirovac - Dalmacija - Hrvatska

Živopisno mjesto na sredozemlju gdje je priroda nakanila usrećiti sva ljudska osjetila. Ponudila je naponovljivost sunca, i sunčevih zalazaka, morskih raskoši, gromača i kamena. U jedinstvenu kantilenu splela je tajne primorskog bora, vinograda, maslinika, lovora i smokava, bonaca i maestrala. Osvitima i sutonima gospodari raskošni Bakho.

ŠIBENIK

Šibenik - Dalmacija - Hrvatska

Šibenik je jedan od najstarijih hrvatskih gradova na Jadranu, i prvi put se spominje davne 1066g. Šibenik je glavni grad i središte Šibensko-Kninske županije sa 46000 stanovnika. U odnosu na ostale gradove na Jadranu, Šibenik se ističe zbog svog položaja. Smješten je u zaljevu na ušču rijeke Krke i s morem je povezan kanalom Sv. Ante. U zadnjih nekoliko godina Šibenik se razvio u pravi turistički biser Jadrana i svake godine bilježi sve veći broj dolazaka gostiju.

ZADAR

Zadar - Dalmacija - Hrvatska

Zadar je drugi najveći grad na Jadranskoj obali i peti najveći grad u Hrvatskoj. Nalazi se na središnjem dijelu Jadranske obale, središte je i najveći grad Zadarske županije sa preko 75000 stanovnika. Zadar je danas jedna od najposjećenijih turističkih destinacija na Jadranu sa mnoštvom turističkih atrakcija. Od povijesnih znamenitosti bi spomenuli Katedralu Sv. Stošije iz 12. Stoljeća koja je ujedno i najveća crkva u Dalmaciji. Zadar se krasi i mnogobrojnim crkvama od kojih je najpoznatija crkva Sv. Donata iz 9. Stoljeća koja je danas simbol grada Zadra te najpoznatija monumentalna građevina u Hrvatskoj.

SPLIT

Split - Dalmacija - Hrvatska

Split je sa svojih preko 200000 stanovnika drugi grad po veličini u Hrvatskoj i najveći grad u Dalmaciji, te važno trgovačko, industrijsko, sportsko i turističko središte. Leži na obali srednje dalmacije na Splitskom (Marjanskom) poluotoku i s morske strane je okružen otocima Brač, Hvar i Vis, a u zaleđu poljima dalmatinske zagore.

APARTMANI KLARIĆ PIROVAC

U potrazi ste za najbolji apartmanima za vaše ljetovanje, uz povoljnu cijenu i direktan kontakt sa vlasnikom bez agencijskih provizija? Na pravom ste mjestu! Ponosno vam predstavljamo Apartmane Klarić u Pirovcu. Iznajmljivanjem apartmana se bavimo preko 30 godina, i svake godine se trudimo kako bi naši apartmani bili ljepši i bolji na zadovoljstvo gostiju. Apartmani Klarić se nalaze u mirnom dijelu Pirovca, dovoljno udaljeni od buke iz centra i glavnih prometnica, što je idealno za obitelji sa malom djecom.

APARTMANI
KONTAKT
DRUŠTVENE MREŽE