NACIONALNI PARK KORNATI

Nacionalni park Kornati Hrvatska

U Jadranskom moru sjeverne Dalmacije, točnije na području Šibensko-Kninske i Zadarske županije, nalazi se prirodni raj, otočna skupina Nacionalni park Kornati. Nacionalni park Kornati se prostire na površini od 216km2, te se sastoji od ukupno 89 otoka i otočića koji su podijeljeni u dvije skupine: Gornji Kornati i Donji Kornati. Kornati su nacionalnim parkom proglašeni 1980.g. i obuhvaćaju Piškerski otočki niz, Kornatski otočki niz i jugoistočni dio Dugog otoka.

NACIONALNI PARK KRKA

Nacionalni park Krka Hrvatska

Nacionalni Park Krka nalazi se u Šibensko-Kninskoj županiji i dio je toka rijeke Krke. Rijeka Krka se prostire od svog izvora u podnožju planine Dinare 3km sjeveroistočno od Knina, do svog ušća u Jadransko more duga 72.5km. Krka je nacionalnim parkom proglašena 1985.g., a 1997.g. su revidirane granice park. Tako se danas Nacionalni park Krka proteže 50 kilometara, dva kilometra nizvodno od Knina pa do grada Skradina, obuhvačajući ušće i 3.5km rijeke Čikole.

PARK PRIRODE VRANSKO JEZERO

Park of Nature Vrana Lake Croatia

Vransko jezero je najveće prirodno jezero u Hrvatskoj, smješteno tik uz more dijelom u Šibensko-Kninskoj i dijelom u Zadarskoj županiji, točnije od Pirovca do Pakoštana. Park prirode Vransko jezero se cijelom svojom površinom od 57km2 prostire paralelno uz morsku obalu, na nekim mjestima udaljen tek kilometar od morske obale, što ga čini jedinstvenim prirodnim fenomenom.

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

Nacionalni park Plitvička jezera Hrvatska

Nacionalni park Plitvička jezera na ukupnoj površini od 29.700 hektara prostire se na Ličko-senjskoj i malim dijelom na području Karlovačke županije. Zbog svojih prirodnih ljepota, davne 1949. godine zaštićen je i proglašen nacionalnim parkom, što ga čini i prvim hrvatskim nacionalnim parkom. 1979. su Plitvička jezera uvrštena na popis svjetske prirodne i kulturne baštine UNESCO-a.

APARTMANI KLARIĆ PIROVAC

U potrazi ste za najbolji apartmanima za vaše ljetovanje, uz povoljnu cijenu i direktan kontakt sa vlasnikom bez agencijskih provizija? Na pravom ste mjestu! Ponosno vam predstavljamo Apartmane Klarić u Pirovcu. Iznajmljivanjem apartmana se bavimo preko 30 godina, i svake godine se trudimo kako bi naši apartmani bili ljepši i bolji na zadovoljstvo gostiju. Apartmani Klarić se nalaze u mirnom dijelu Pirovca, dovoljno udaljeni od buke iz centra i glavnih prometnica, što je idealno za obitelji sa malom djecom.

APARTMANI
KONTAKT
DRUŠTVENE MREŽE