OPIS

Apartman "Grand" je naš najveći apartman, nalazi se na prvom katu, i sa svojom površinom od 90m2 idealan je za velike obitelji ili grupe prijatelja. U apartmanu se nalazi potpuno opremljena kuhinja gdje možete pripremati vaše objede, za trenutke opuštanja tu je dnevni boravak u kojem se nalazi veliki LED TV sa svim domaćim Hrvatskim kanalima te satelitskim kanalima, blagovaonica, kupaonica sa WC-om, dodatni odvojeni WC, tri odvojene spavaće sobe sa odvojenim velikim bračnim krevetima, te dva balkona opremljena garniturama za sjedenje. Ispred kuće je veliko dvorište gdje se dječica mogu nesmetano igrati dok ih vi promatrate sa balkona, i veliki parking sa nadstrešnicom gdje će vaš auto biti zaštićen od sunca i ljetnih vrućina. Ljubazni domaćin kuće vam je stalno na usluzi ukoliko vam je potrebna pomoć.

ZNAČAJKE

  • KLIMATIZIRANO
  • WI-FI INTERNET
  • LED TV
  • TREZOR
  • PARKING
Apartman: Sezona 1 Sezona 2 Sezona 3
Apartman "Grand" 61 € - 45 €/noćenje 73 € - 50 €/noćenje 85 € - 55 €/noćenje
Apartman "Seaview" 55 € - 40 €/noćenje 67 € - 45 €/noćenje 79 € - 50 €/noćenje
Apartman "Sunset" 55 € - 40 €/noćenje 67 € - 45 €/noćenje 79 € - 50 €/noćenje

Sezona 1: Svibanj, Listopad, Sezona 2: Lipanj, Rujan, Sezona 3: Srpanj, Kolovoz.
U sve cijene je uključena boravišna pristojba.

Tab Image

KLIMATIZIRANO

BRZI WIFI INTERNET

VELIKI LED TV & SAT

TREZOR

Tab Image

- Na dan dolaska ulazak u apartman je u 14:00 sati, a izlazak iz apartmana zadnji dan je u 10:00 sati. Vrijeme između 10:00 i 14:00 sati se koristi za čišćenje apartmana.
- Noćni odmor je od 23:00 do 08:00 ujutro. Gosti se moraju pridržavati razumnog mira iz razumijevanja prema ostalim gostima u kući.
- Odmah prilikom ulaska u aparmtan gosti su obavezni domaćinu predati putovnice ili osobne iskaznice zbog prijave gostiju u sustav E-visitor. Domaćin je obavezan goste prijaviti u sustav E-visitor, te dokumente vratiti gostima u roku 24sata. Smještaj u apartmanu se naplaćuje prvi dan boravka za ukupno trajanje boravka. Ukoliko su gosti svoj smještaj rezervirali i platili turističkoj agenciji, dovoljno je da voucher od agencije pokažu domaćinu. Ukoliko su gosti svoj boravak u apartmanu odlučili prekinuti i otići ranije iz apartmana zbog osobnih razloga, domaćin nije dužan vratiti novac za preostalih broj dana koji gosti nisu iskoristili.

REZERVIRAJTE