Politika Privatnosti

Politika Privatnosti


Ovom izjavom obvezat ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje ćemo pružiti putem web stranica.

Ove obavijesti opisuju vrste informacija koje su prikupljene od vaše stranice kada posjetite našu web stranicu i objasnite kako smo koristili te podatke i korake koji su bili iskorišteni. Obavijesti također opisuju vaše odabrane podatke o vašim podacima o prikupljanju i korištenju podataka prilikom posjeta našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljajte osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako je dobro ne prijavite podatke jednog od dostupnih obrada za određenu potrebu (kontakt obrazac, registracijski obradac, obradac za kupovinu, obradac za upis na newsletter) i vremenski datum vašeg privolu prikupljanja i upotrebe osobnih podataka u navedenim svrhama. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe koji su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok osobe mlađe od 16 godina mogu dati roditelja ili skrbnike. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnim neovlaštenim trećim osobama, osim u propisanim propisima. Svi podaci se brišu nakon što su prestanci zaključeni zbog kojih smo prikupljeni, ili pretpostavljeni ugovorni odnosi, a najkasnije su iste zakonske veze povezane sa čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo vaše podatke podijeliti s ovlaštenim trećim stranama i dodatnim ciljevima za koje koristimo vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc. Google prikuplja informacije putem naših upotreba usluga Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrhe, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje su informacije Google prikupljale, kako upotrebljavale informacije i kako kontrolirale informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete isključiti iz usluga Google Analytics i tako instalirati sljedeće dodate pregled: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikuplja informacije u dnevniku datatekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta pregleda, stranice za predmjeru / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako smo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge kako bi poboljšali svoje iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

Pravo na pristup podacima i uvid u podatke
Pravo na informaciju o obradi osobnih podataka
Pravo na prenošenje podataka
Pravo na povlačenje privole
Pravo na podnošenje prigovora
Pravo na ispravak i promjena osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
Pravo na brisanje u slučaju kao što je prestalo završiti postupak, povlačenje privole ili u slučaju Podnošenja ugovora

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzmili odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu svojih osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naših web stranica, ove informacije šalju putem interneta sigurno koristeći visokokvalitetne šifriranje i širenje na naše sigurne usluge koje postoje u EU.

Natrag na početnu stranicu