OPIS

Apartman "Seaview" ya 4 osobe nalayi se na drugom katu kuće i idealan je za goste koji za svoj boravak u apartmanu žele potpuni mir i privatnost. Apartman se sastoji od dvije odvojene spavaće sobe sa velikim bračnim krevetima u kojima ćete uživati noćima. U potpuno opremljenoj kuhinji možete pripremiti sva jela koja poželite, te u blagovaonici uživati u njima. Ukoliko se želite opustiti u popodnevnim satima ili pogledati najnovije novosti, možete prileći na kauč i na velikom LED TV-u pratiti sve domaće Hrvatske tv kanale ili satelitske strane kanale. Velika i prostrana kupaonica sa WC-om će vam pružiti sve za vašu higijenu. Najatraktivniji dio apartmana je velika terasa natkrivena sa pokretnom motoriziranom tendom tako da vam pruža izbor želite li jednostavno nakon ručka sjediti u lounge garnituri i piti kavicu i sok ili ćete poslijepodne provesti sunčajući se na terasi zaštićeni od pogleda. Ispred kuće je veliko zatvoreno dvorište idealno za djecu da se nesmetano poigraju, te veliki parking natkriven sa nadstrešnicom gdje će vaš automobil biti zaštićen od sunca i ljetnih vrućina. Ljubazni domaćin je stalno na raspolaganju ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć.

ZNAČAJKE

  • KLIMATIZIRANO
  • BRZI WI-FI INTERNET
  • LED TV & SAT
  • TREZOR
  • PARKING
Apartman: Sezona 1 Sezona 2 Sezona 3
Apartman "Grand" 71 €/noćenje 83 €/noćenje 95 €/noćenje
Apartman "Seaview" 65 €/noćenje 77 €/noćenje 89 €/noćenje
Apartman "Sunset" 65 €/noćenje 77 €/noćenje 89 €/noćenje

Sezona 1: Svibanj, Listopad, Sezona 2: Lipanj, Rujan, Sezona 3: Srpanj, Kolovoz.
U sve cijene je uključena boravišna pristojba.

Tab Image

KLIMATIZIRANO

BRZI WIFI INTERNET

VELIKI LED TV & SAT

TREZOR

Tab Image

- Na dan dolaska ulazak u apartman je u 14:00 sati, a izlazak iz apartmana zadnji dan je u 10:00 sati. Vrijeme između 10:00 i 14:00 sati se koristi za čišćenje apartmana.
- Noćni odmor je od 23:00 do 08:00 ujutro. Gosti se moraju pridržavati razumnog mira iz razumijevanja prema ostalim gostima u kući.
- Odmah prilikom ulaska u aparmtan gosti su obavezni domaćinu predati putovnice ili osobne iskaznice zbog prijave gostiju u sustav E-visitor. Domaćin je obavezan goste prijaviti u sustav E-visitor, te dokumente vratiti gostima u roku 24sata. Smještaj u apartmanu se naplaćuje prvi dan boravka za ukupno trajanje boravka. Ukoliko su gosti svoj smještaj rezervirali i platili turističkoj agenciji, dovoljno je da voucher od agencije pokažu domaćinu. Ukoliko su gosti svoj boravak u apartmanu odlučili prekinuti i otići ranije iz apartmana zbog osobnih razloga, domaćin nije dužan vratiti novac za preostalih broj dana koji gosti nisu iskoristili.