• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3

PIROVAC SPORTSKE AKTIVNOSTI & REKREACIJA

Za goste koji se bave sportskim aktivnostima i vole odlaske u prirodu, Pirovac nudi mnoštvo sadržaja. Pješačenje i trčanje je jedno od njih. Pješačenje možete započeti iz centra Pirovca, pa kroz staru jezgru i dalje preko plaže Starine šetnica vas vodi do brda Makirina na samom kraju Pirovačkog zaljeva odakle se pruža prekrasan pogled na Pirovac. Ovu stazu možete koristiti i za biciklizam pa i popeti se stazom na brdo Makirina odakle puca pogled ne samo na Pirovac nego i na otok Murter i Jadransko more.

Kad već spominjemo biciklizam ne smijemo zaboraviti spomenuti panoramsku stazu oko vranskog jezera koja je idealna za biciklizam sa označenim biciklističkim rutama. Kartu biciklističkih ruta možete pronaći u lokalnoj turističkoj zajednici. U sklopu hotela Miran se nalaze teniski tereni, a na igralištu iza osnovne škole u samom centru možete se okušati u košarci, basketu ili malom nogometu.

U zaleđu Pirovca 3km udaljeno od centra je sagrađeno i potpuno novo travnato nogometno igralište za mali nogomet. U samom centru Pirovca se nalazi teren za balote gdje lokalno stanovništvo svakodnevno igra poznatu dalmatinsku igru balote. Ukoliko se aktivno bavite fitness-om, ne morate brinuti jer u Pirovcu imamo i teretanu koja je dobro opremljena raznovrsnim spravama.

POPIS

Gym Spartan, Trg Sv Nediljice bb, Pirovac

Pirovac noćni provod
PIROVAC NOĆNI PROVOD

Ukoliko volite noćne provode i zabavu, Pirovac će vam ponuditi dosta mjesta gdje ćete se dobro zabaviti...

Pirovac gastronomska ponuda
PIROVAC GASTRONOMSKA PONUDA

Ovdje ćete pronaći sve informacije vezano za gastronomsku ponudu Pirovca...

Pirovac plaže i uvale
PIROVAC PLAŽE I UVALE

Sve informacije o plažama i uvalama Pirovca: plaže Lolić, Miran, Starine, Makirina i uvala Porat...