OPIS

Apartman "Sunset" za 4 osobe, nalazi se u prizemlju kuće i idealan je za obitelji sa malom djecom ili za starije osobe koji se ne žele svaki dan penjati po stepenicama. Apartman je 70m2 površine, sa dvije odvojene spavaće sobe sa velikim bračnim krevetima, velikom kupaonicom sa WC-om, dodatnim odvojenim WC-om, velikim dnevnim boravkom u kojem je veliki LED TV sa svim domaćim Hrvatskim tv kanalima te satelitskim kanalima. Kompletno opremljena kuhinja nudi komfor spremanja svih jela koje poželite, a u blagovanici možete uživati u spremljenim jelima. Ispred apartmana je terasa sa lounge garniturom za sjedenje i natkrivena je sa motoriziranom tendom gdje možete uživati odmah ujutro u doručku, ili u poslijepodnevnoj kavici u potpunom miru daleko od prometnih cesta. Ispred kuće je i veliki parking sa nadstrešnicom gdje će vaš automobil biti u hladu zaštićen od sunca i ljetnih vrućina. Ljubazni domaćin je uvijek tu na usluzi ukoliko vam je potreban bilo kakva pomoć.

ZNAČAJKE

  • KLIMATIZIRANO
  • BRZI WI-FI INTERNET
  • LED TV & SAT
  • TREZOR
  • PARKING
Apartman: Sezona 1 Sezona 2 Sezona 3
Apartman "Grand" 71 €/noćenje 83 €/noćenje 95 €/noćenje
Apartman "Seaview" 65 €/noćenje 77 €/noćenje 89 €/noćenje
Apartman "Sunset" 65 €/noćenje 77 €/noćenje 89 €/noćenje

Sezona 1: Svibanj, Listopad, Sezona 2: Lipanj, Rujan, Sezona 3: Srpanj, Kolovoz.
U sve cijene je uključena boravišna pristojba.

Tab Image

KLIMATIZIRANO

BRZI WIFI INTERNET

VELIKI LED TV & SAT

TREZOR

Tab Image

- Na dan dolaska ulazak u apartman je u 14:00 sati, a izlazak iz apartmana zadnji dan je u 10:00 sati. Vrijeme između 10:00 i 14:00 sati se koristi za čišćenje apartmana.
- Noćni odmor je od 23:00 do 08:00 ujutro. Gosti se moraju pridržavati razumnog mira iz razumijevanja prema ostalim gostima u kući.
- Odmah prilikom ulaska u aparmtan gosti su obavezni domaćinu predati putovnice ili osobne iskaznice zbog prijave gostiju u sustav E-visitor. Domaćin je obavezan goste prijaviti u sustav E-visitor, te dokumente vratiti gostima u roku 24sata. Smještaj u apartmanu se naplaćuje prvi dan boravka za ukupno trajanje boravka. Ukoliko su gosti svoj smještaj rezervirali i platili turističkoj agenciji, dovoljno je da voucher od agencije pokažu domaćinu. Ukoliko su gosti svoj boravak u apartmanu odlučili prekinuti i otići ranije iz apartmana zbog osobnih razloga, domaćin nije dužan vratiti novac za preostalih broj dana koji gosti nisu iskoristili.