PLAŽA LOLIĆ

 • Plaža Lolić Pirovac - Hrvatska
 • Plaža Lolić Pirovac - Hrvatska
 • Plaža Lolić Pirovac - Hrvatska

Lolić je glavna plaža Pirovca. Proteže se sjeverozapadnim obalnim dijelom od Marine Pirovac do hotelskog naselja Miran u dužini većoj od 1000m. Plaža je šljunčana sa velikom površinom za sunčanje po cijeloj dužini plaže za sve goste koji žele preplanuli ten, te velikim dijelom plaže pod borovom šumom idealno za sve koji žele nakon izlaska iz mora nesmetano uživati u hladovini bora. Plaža je u obliku zaljeva te je u svom središnjem dijelu veliki plićak idealan za obitelji sa malom djecom. Plaža Lolić je dugodogišnji nositelj plave zastave zbog svoje kvalitete, čistoće mora, čistoće obale te uređenosti plaže. Na plaži se osim kupanja i sunčanja može i osvježiti u nekoliko kafića smještenih na samoj plaži. Isto tako se može i pojesti u restoranima, fast food-u, pekari. Tu se nalaze još i mnogobrojni štandovi sa palaćinkama i fritulama što vam svakako omogućuje cjelodnevni boravak na plaži. Na plaži Lolić se nudi i ostali zabavni sadržaji poput odbojke na pijesku, salon za masažu, iznamljivanje ležaljki i suncobrana, najam vodenih skutera, čamaca, pedalina. U središnjem dijelu plaže Lolić se nalazi i veliki aqua park. Za vaš komfor na plaži se nalaze i kabine za presvlačenje, tuševi i sanitarni čvor.

PLAŽA HOTELA MIRAN

 • Plaža hotela Miran Pirovac - Hrvatska
 • Plaža hotela Miran Pirovac - Hrvatska
 • Plaža hotela Miran Pirovac - Hrvatska

Gdje završava plaža Lolić počinje plaža hotela Miran. Ona se smjestila na sjeverozapadnom dijelu Pirovca, od plaže Lolić do hotela Miran. Plaža je otvorena za sve posjetitelje, i idealna je za obitelji sa malom djecom koji traže mirno cjelodnevno izležavanje na plaži. Cijela plaža ima prekrasni obalni dio i ulaz u more, te je zaštićena gustom borovom šumom. Dio plaže ispod hotela Miran je najljepši dio cijele plaže. To je šljunčani zaljev sa velikim plićakom i kristalno čistim morem, te velikim obalnim dijelom za sunčanje, te caffe bar-om u sklopu hotela. Svakako mjesto koje trebate posjetiti.

PLAŽA STARINE

 • Plaža Starine Pirovac - Hrvatska
 • Plaža Starine Pirovac - Hrvatska
 • Plaža Starine Pirovac - Hrvatska

Na suprotnoj strain Pirovca, odnosno na jugoistočnom obalnom dijelu nalazi se plaža Starine. Plaža Starine se prostire od centra Pirovca do uvale Vrilo ukupne dužine preko 1000m. Plažu Starine preporučujemo svima koji žele miran i intimniji ugođaj na plaži, bez puno događanja i sadržaja kao na glavnoj plaži Lolić. Bez obzira na to, neće vam biti dosadno ni na ovoj plaži jer vam se nudi nekoliko kafića duž plaže gdje ćete se moći osvježiti, te možete izjamiti pedalinu, čamac ili vodeni skuter te istražiti ljepotu cijele plaže sa morske strane. Plaža je šljunčana sa dobrim dijelovima plaže koji su betonirani sa nekoliko mulića koji su idealni za skokove u more.

UVALA MAKIRINA

 • Uvala Makirina Pirovac - Hrvatska
 • Uvala Makirina Pirovac - Hrvatska
 • Uvala Makirina Pirovac - Hrvatska

Na najjužnijem dijelu Pirovačkog zaljeva gdje završava plaža Starine nalazi se uvala Makirina. Makirina nije klasična plaža za svakodnevno kupanje već neuređena prirodna uvala koja obiluje ljekovitim blatom i koju svake sezone posjećuju domaći stanovnici i gosti koji koriste veliki plićak prepun ljekovitog blata. Do plaže se dolazi panoramskom stazom šetnjom ili biciklom, a moguće je doći i automobliom te ga parkirati na dva nova odmorišta na magistrali nedaleko uvale.

UVALA PORAT

 • Uvala Porat Pirovac - Hrvatska
 • Uvala Porat Pirovac - Hrvatska
 • Uvala Porat Pirovac - Hrvatska

Na sjeverozapadnom dijelu Pirovačkog zaljeva nalazi se uvala Porat. Udaljeno je od Pirovca 5 kilometara i proteže se dužinom od 4 kilometra sve do Prosike (kanal koji povezuje Vransko jezero sa Jadranskim Morem). To je stara magistrala dužine 4 kilometra koja se izgradnjom obilaznice ne koristi za promet i sastoji se od mnoštva malih skrovitih uvala, stijena i hridi idealnih za ljude koji žele potpuni mir i za ljude koji imaju kućne ljubimce. Sama uvala Porat je mali šljunčani zaljev sa betonskim mulom idealan za sunčanje, kupanje i skokove u more. U uvali Porat se nalazi i noćni klub Barbarellas koji je jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i nezaobilazan je dio noćnog života Pirovca.

APARTMANI KLARIĆ PIROVAC

U potrazi ste za najbolji apartmanima za vaše ljetovanje, uz povoljnu cijenu i direktan kontakt sa vlasnikom bez agencijskih provizija? Na pravom ste mjestu! Ponosno vam predstavljamo Apartmane Klarić u Pirovcu. Iznajmljivanjem apartmana se bavimo preko 30 godina, i svake godine se trudimo kako bi naši apartmani bili ljepši i bolji na zadovoljstvo gostiju. Apartmani Klarić se nalaze u mirnom dijelu Pirovca, dovoljno udaljeni od buke iz centra i glavnih prometnica, što je idealno za obitelji sa malom djecom.

APARTMANI
KONTAKT
DRUŠTVENE MREŽE